Actueel nieuws

Augustus 2013

Stichting Elyse heeft een uitnodiging ontvangen om op donderdag 3 oktober a.s. voor het MCF-event te Utrecht.

Per 1 januari 2014 moeten stichtingen aan nieuwe voorwaarden voldoen willen zij hun ANBI status behouden.Vooruitlopend op deze datum heeft Stichting Elyse een beleidsplan opgesteld. Hierin is te lezen dat zij aan alle eisen die de belastingdienst stelt voldoet.

Juni 2013

Antonetta Eilers  heeft toegezegd geheel vrijblijvend een logo voor Stichting Elyse te ontwerpen. Zodra dit logo definitief is wordt deze op de website geplaatst. Meer informatie over Antonetta Eilers is te vinden op: http://www.adeam.nl/.

Mei 2013

Avero Achmea wil een gesprek met Stichting Elyse over een mogelijke samenwerking. De besprekingen zullen omstreeks juni 2013 plaatsvinden.

Stichting Elyse is door  maandblad Libelle uitgenodigd voor het Libelle Nieuws Café op maandag 26 augustus, in Den Haag waar de Libelle STER uitreiking plaatsvindt.

Stichting Elyse wil het Monuta Charity Fund bedanken voor hun bijdrage. Deze bijdrage is bestemd voor het gedenkteken op de Nieuwe begraafplaats in Huizen.

April 2013

Stichting Elyse is staat in de Libelle. Wil je het hele artikel lezen klik hier.

Maart 2013

Stichting Elyse is geld inzamelen voor een standbeeld op de Nieuwe begraafplaats in Huizen. Nieuwsgierig hoe dit standbeeld eruit ziet. klik hier

Wil je ook een bijdrage leveren aan Stichting Elyse? Dat kan op rekeningnummer:1782.81.239 t.n.v. Stichting Elyse, Rabobank Huizen.

Januari 2013

Stichting Elyse heeft de ANBI status. Wat voor sponsoren veel voordelen heeft.

Stichting Elyse staat op facebook. ‘Like” stichting Elyse. Hoe meer “likes” hoe meer mogelijkheden op facebook.

Stichting Elyse staat in het personeelsblad bij Monuta Uitvaartverzekering. Klik hier (volgt nog) om dit artikel te lezen.

December 2013

Elselien van der Graaf en Stichting Elyse zijn een samenwerking aangegaan om een standbeeld te ontwerpen en te realiseren op de nieuwe begraafplaats in Huizen. Meer informatie over Elselien van der Graaf http://www.elselienvandergraaf.nl/